Bemutatkozás

We build the future

Az RS-Bautech Kft. egy dinamikusan fejlődő építőipari vállalat, mely 2005-ben alakult. Munkatársaink szakipari tapasztalatai biztosítják a kellő stabilitást és megbízhatóságot. Az elmúlt években főként önkormányzati megbízásoknak eleget téve az elvégzett munkáinkkal elismerést érdemeltük ki megrendelőink körében. Jól szervezett vállalkozói körrel rendelkezünk, akik igényes szakmai színvonalat képviselnek. Cégünk az eltelt évek alatt jelentős referencia listát tudhat maga mögött. Az RS-Bautech Kft. tevékenységi köre az egyszerű kőműves munkáktól a lakóépületek kivitelezésén keresztül a komplex csarnok- és iroda épületek megvalósításáig terjed ki.

"Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium."

A cég hitvallása
vagy egy idézet az alapítótól

Értékeink és erősségeink

A magánmegrendelések, és az önkormányzati megrendelések esetében egyaránt nagy hangsúlyt fektetünk a határidőre történő kifogástalan teljesítésre. Vállalatunk széles gépparkkal, járműállománnyal és építőipari eszközökkel rendelkezik, melyek nagyban elősegítik a munkák magasabb szintű és hatékonyabb kivitelezését.

Mozgásban maradni

Mindezek mellett rendkívül fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést és fejlesztést, amit egy részben önerőből, másrészt pályázati forrásból tudunk finanszírozni. Mindezt szükségessé teszi az egyre bővülő megrendelések sora, valamint a telephelyünktől távol végzett munkák növekvő száma is.

Kapcsolt vállalkozásaink

RS-Bautech Kft.
A fő építőipari vállalatunk, ahol tervezéssel és generál kivitelezéssel egyaránt foglalkozunk.
RS-Coordinator Zrt.
Kisebb építőipari munkákkal foglalkozik, az árbevételét leginkább ezek alkotják.
RS-Holding Kft.
Technical 2017-es megalapításának célja, hogy létre hozzunk egy projektcéget a beruházási terveink kivitelezéséhez.

Csapatunk:

Radnai András

ügyvezető

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo, luctus nec ullamcorper mattis. Luctus nec ullamcorper mattis.

Radnai Balázs

építésvezető/projektkoordinátor

Tartja a kapcsolatot a megrendelőkkel, koordinálja a helyszíni munkavégzést, egyeztet a tervezővel/ projekt előkészítővel. A kivitelezésekkel kapcsolatban ő az illetékes. Építési naplót vezet.

Keszler Ákos

projekt előkészítő
Ő felel a kivitelezésekhez kapcsolódó adminisztrációs munkáért, árajánlatokat, elszámolásokat készít, közbeszerzési eljárások adminisztratív munkáját koordinálja. Építési naplót vezet.

Vári Barna

építészmérnök

Épületek tervezésével, azok megvalósítására, illetve helyreállítására vonatkozó részletes leírások és tervek készítésével foglalkozik.

Csobot Jenny

irodavezető

A cégek általános adminisztrációs folyamatait kontrollálja, pályázati adminisztrációkat és humánerőforrással kapcsolatos ügyeket kezel.